Foto,  Naturligt

En stilla måndagkväll

Mitt nya objektiv kom i tisdags! Resterande vecka har dock bjudit på regn och rusk, så det har inte blivit av att dra iväg och testa det i fält ännu… men det kommer!
I måndags var det i alla fall en fin kväll, så jag passade på att åka ut en sväng till Hammarskog och njuta av det absolut sista av sommarljuset, innan mörkret tar sitt fasta grepp.

Tog en tur ner till kalvarna, men först behövde mamma-ko säga ”STOPP” och kontrollera om jag var tillräckligt hipp för att hänga med dem…
…och det var jag visst. Kalvarna ställde upp sig på en prydlig rad för att bli fotade.
Jag förundras alltid över hur nyfikna dessa djur är. Man behöver liksom inte göra något eller säga något, de kommer nästan alltid fram ändå för att se vad som står på. Gulligt värre!
En stund av total stillhet innan solen säger godnatt. <3

Det var kanske lika bra att solen gick ned, för ungefär samtidigt började jag få ganska ont i överarmen eftersom jag tagit min andra vaccinspruta för covid tidigare på dagen. Fick dock inte lika ont som av första sprutan – den var rena tortyren så fort minsta fjäder snuddade vid armen! Däremot blev jag rejält febrig och hängig under tisdagen och är fortfarande lite trött, men det går förhoppningsvis över snart. Det känns bra att ha det överstökat i alla fall…
Har ni fått era sprutor än och fick ni några känningar efteråt?

Nu är det dags att damma av anteckningsblocken och pennorna och blicka framåt mot kurserna i GIS och egyptisk arkitektur som börjar på tisdag!
Har ni några roliga planer för kommande vecka? Kanske rentav en nystart av något slag?

Kram på er!

6 kommentarer

Kommentera