Om allt går enligt planerna så är det exakt en månad kvar tills jag är ute på vägarna nånstans i södra Sverige!
Då ska nämligen min Historiska Roadtrip bli av, mitt i sommaren och allt. Jag tyckte det var fyndigt att kalla den så eftersom tanken är att besöka olika historiska platser i Syd- och Mellansverige. Närmare bestämt 16 stycken! På fyra dagar! Det blir intensivt, men jag tror att det kommer bli sjukt skoj! Mest för att många av platserna jag ska till har jag velat se länge, men det har liksom inte blivit av eftersom det är “såå lååångt” eller “jag har inte tiiid”! Dessutom hatar jag att köra bil. Tycker det är bland det tråkigaste som finns, men nu när jag ska åka helt själv och till platser som jag verkligen vill se så tror jag att det kan bli rätt uthärdligt. Det blir lite modern vagabond helt enkelt, med Gyllene Tider på högsta volym!
Just nu håller jag på att fila på det sista och funderar på lämpliga ställen att övernatta på. Det blir liksom en avvägning mellan bekvämlighet och spänning, och jag gillar ju båda…

Upptäckte till min förfäran att min rutt nästan är formad som ett visst manligt organ… En ren slump är det!

 

Läckra Läckö blir troligtvis en av anhalterna…

 

…och ja, självklart följer Dick med, om än i pappersformat. Ingen historisk vagabond utan Dick!

 

Har ni några kuliga sommarplaner ännu? Okej sommaren har väl börjat redan, men ändå!

 

Until next time!

 

Loading Likes...