Foto,  Naturligt

Vilse i vårsolen

Igår kväll tog jag en välbehövlig sväng ut med kameran. Turen gick mot Tunåsen vid Gamla Uppsala där jag varit cirka tvåtusen gånger – men vet ni? Jag lyckades nästan gå vilse denna gång!
Tanken var att jag skulle ta mig upp på höjden lagom till solnedgången, men eftersom solen fortfarande stod rätt högt så tänkte jag hinna gå runt en liten omväg, åt motsatt håll mot det jag brukar. Sagt och gjort.
För att göra en lång historia kort så hamnade jag på baksidan av det gamla sandtaget som finns där, men lyckades till slut ta mig upp för Tunåsen på ”baksidan”, om den nu har en sån, haha.

Det lustiga är att detta område inte är så där jättestort egentligen, så att jag lyckades trolla bort mig själv ett tag får väl ändå ses som en bedrift…
Ni som fotar mycket utomhus – håller ni med om att man ofta hittar spännande/konstiga saker?? Okej, ett djurkranium ute i naturen kanske inte är news of the world direkt, men ändå.
Desto konstigare är väl ändå att hitta ett jäkla väggur ute i naturen?! Uppsatt prydligt på ett träd…
Är det här konst av något slag? En tidsmaskin? Eller bara ett förvirrande skämt?
Och nej den fungerade inte. 🙁
Jag hann till solnedgången!


Har ni några skojiga planer för helgen? Här ska vi minsann dra igång vårstädning imorgon och bland annat tvätta bort förra årets (!) pollen från fönstren. Yay…

Önskar er alla en trevlig helg!

Until next time!

8 kommentarer

Kommentera