Foto,  Okategoriserade

Vidvinkel och Västafrika

God afton på er!

Detta blir förmodligen det tråkigaste och kortaste inlägget jag gjort på länge, kanske ever. Åtminstone enligt mig själv…

För jag tänkte bara kort och gott skriva att det fortfarande inte hänt så där värst mycket roliga saker som är värda att blogga om.
Men här kommer i alla fall en bild på mig och mitt nya vidvinkelobjektiv! (Jag vet att det blir ett sånt där fult airbrush-filter, men jag vet verkligen inte hur man tar bort den funktionen på frontkameran på mobilen… Man ser ju typ ut som en lergubbe!)

Anyhow! Objektivet är ett Tamron 15-30mm, och även om jag inte hunnit testa det ”in action” ännu, så vet jag att detta kommer att leverera på hög nivå!

En annan rolig grej är att jag om lite mer än en månad ska dra iväg på en veckas äventyr i Gambia! Det ska bli såå spännande eftersom jag aldrig har varit i det ”riktiga” Afrika. Har ju varit i Egypten två gånger, men det är inte riktigt Afrika för mig, även om det är det rent geografiskt… Så, lite rör det på sig i höstkylan i alla fall!

 

Until next time!

2 kommentarer

 • Iza

  ÅH VIDVINKEL!!! Ser fram emot att få se hur det levererar 😀 Fota stjärnor med vidvinkel, det är porr det… haha. [kameranörden säger så….] Nej men allvarligt, så roligt med nytt !!

  vad roligt med resa, fotografera massor ! har en kompis som åkte dit nu igår eller om det var imorse, till Gambia då.. Hoppas ni får awesome resa. 🙂
  Korta inlägg är ändå ett inlägg 😉 Oavsett innehåll! 😀

  • Emma

   JAA! Jag är SÅ taggad på långhelgen, då blir det garanterat fotosafari! 😀
   Ååh jaa jag har hört/läst så mycket bra om Gambia, det blir nog super! ^^

Kommentera