Historiska ting

Vi behöver lite glädje…

Jag hade tänkt skriva ett inlägg igår kväll, men jag hoppade över det av förklarliga skäl. Känner inte heller för att uttala mig om det hemska terrordådet i Stockholm, utan jag tror det mesta har blivit sagt/skrivet av andra redan… Men jag lider självklart med de drabbade och deras anhöriga, och hoppas att den/de skyldiga blir levande begravda på havets botten.

Med detta inlägg vill jag istället försöka förmedla lite glädjestämning! Och vad kan göra en på gott humör bättre än riktigt go musik?
Fyra killar från Liverpool som 1964 uppträder inför en (mestadels) kvinnlig publik får iallafall mig att andas lite lättare.
Tidlöst, enkelt, men fantastiskt bra!

Over and out – twist and shout!

 

 

Ta hand om er! <3

Until next time!

4 kommentarer

Kommentera