Foto,  Naturligt

Ute på tunn skare

Ni vet när man planerar att göra nånting en kväll, och allt bara blir precis så där perfekt som man tänkt sig?
Inte jag heller.

Tanken idag var att åka på en utflykt i Skäggesta några kilometer från Uppsala. Och det gjorde vi ju förvisso. Jag hade dock planerat att fånga en gyllene för-vår-solnedgång på bild med den milda vårbrisen i ansiktet.
Men tji fick jag!
Det har varit plusgrader och strålande sol här hela dagen idag, och när vi cyklade till gymmet imorse så märkte jag att jag äntligen kan växla på cykeln! Det är ett av många vårtecken för mig. Så fort det blir under nollstrecket så fryser nämligen växlarna på min cykel, och jag får finna mig i att cykla på ettans växel hela vintern… Men idag var det alltså fritt fram att växla på cykeln, vilken lyx!

I alla fall: Utflykten till Skäggesta blev precis så där som man inte hade tänkt sig. Molnen hopade sig precis när vi åkte, men solen sken ganska starkt till och från, så det kändes ändå som att det fanns okej chanser.
Men nä, is-blåst i fejjan, kissnödigt och mediokert kan få sammanfatta det hela. Allt som allt blev det typ 10 bilder från min hittills kortaste fotorunda…

Av någon anledning så har den här vintern gjort mig så extremt opepp på just vinter. DEN TAR JU ALDRIG SLUT!!
Har nog aldrig längtat så mycket efter våren och sommaren…

Fick iallafall känna mig som en alv en stund när jag kunde gå på skaren utan att sjunka ner i den halvmeterdjupa snön. Alltid nåt!

 

 

Så, nej tack till isande vindar och snö överallt… give me spring!
Efter denna skitkorta fotorunda bestämde jag mig för att inte fota nåt mer förrän våren är här på riktigt… inte utomhus iallafall, och därmed basta!

 

 

Until next time!

4 kommentarer

Kommentera