Okategoriserade

It’s time to hit the road!

Imorgon är det äntligen dags att braka iväg på min efterlängtade historiska roadtrip! Har precis varit och handlat proviant (godis och mackor) inför första etappen ner till Kalmar, för att sedan övernatta där.
Jag har planerat för 16 historiska anhalter i södra och mellersta Sverige, och ja, jag tror faktiskt att jag hinner med alla! Tidigt imorgon bär det av och jag beräknar att vara tillbaks på fredag kväll.

Därför kommer det också vara lite tyst här på bloggen fram till helgen, men jag kommer istället uppdatera min instastory så ofta jag hinner (@emblas heter jag där om ni vill kika!)

Alla besökta platser kommer jag självklart slänga upp i massvis med bilder och flera inlägg sen här på bloggen, så håll till godo!
Nu ska jag börja packa ner alla kameragrejer och allt annat jag kan tänkas behöva på detta lilla äventyr.

Känner mig som ett litet barn innan julafton eftersom jag äntligen ska få se flera platser som jag än så länge bara sett i böcker eller på tv…

Önskar er alla en fin vecka, och håller tummarna för soligt väder!

 

Relaterad bild

I’m going on an adventure!

 

Until next time!

11 kommentarer

Kommentera