Historiska ting,  Naturligt,  Okategoriserade

Tavlor som ger väggarna liv

Detta inlägg innehåller ett samarbete med posterstore.se

 

Är det något jag verkligen tycker om så är det tavlor och väggdekorationer av alla de slag!
Ni som läst min blogg ett tag vet dock att jag gärna undviker reklam och samarbeten av olika anledningar.

Men. Så blev jag kontaktad av detta företag som har fantastiskt fina posters och ramar till salu. Jag kikade in och insåg att dessa är ju verkligen min stil! Regler är ju ändå till för att brytas, så jag tänkte att detta passar ju perfekt.

Så är ni i inredningsmode och ute efter trendiga tavlor eller stilrena ramar, eller kanske bara vill kika runt efter inspiration, ta en titt på dessa!

Den första tavlan som jag bara kände att jag behövde ha är denna, “Uggla”.
Ugglor är ett av mina favoritdjur eftersom de bland annat symboliserar mystik, skönhet och visdom. Tre egenskaper som jag beundrar väldigt mycket. Och de kan ju flyga nästan ljudlöst!

Att ha denna på väggen blir tipptopp tycker jag. Ska försöka bli mer som en uggla hädanefter. 

Den andra tavlan jag valde heter “Forest of Old Spruce. Denna valde jag eftersom jag har rötter och mycket släkt i Norge, och den gamla granskogen är nånting som jag levt i och med i stort sett hela livet. For good or bad. Men mest for good tror jag!

Två fantastiskt fina tillskott till mina redan upphängda tavlor alltså! (Nån gång ska jag nog visa alla tavlor jag har här hemma..?)

Vill ni också ta del av dessa snygga posters i massvis med teman och motiv så gör det nu vettja!
Om ni anger koden emblas så får ni dessutom 15% rabatt på alla posters och prints i obegränsat antal ordrar fram till och med den 20/9.

Personligen älskar jag att blanda tavlor och inredning utefter mina intressen, snarare än en viss stil eller mode. Hos mig hittar man en salig blandning av naturmotiv, kungar, resor, DaVinci-teckningar, djur, foton, med mera… mixed and mismatched fast på ett fint sätt kan man säga!

Önskar er alla en fortsatt fin vecka!

Until next time!

 

Loading Likes...

2 kommentarer

Kommentera