Foto,  Naturligt,  Okategoriserade

Strandliv och efterlängtad kokosnöt!

Halvvägs genom Gambiabilderna så har det blivit dags att visa upp det som jag personligen tyckte var det finaste på resan:
Stranden och havet (och kokosnöt)!

 

Som hämtat ur en resekatalog va? Så det var ju bara att slå sig ner och njuta av vågornas sus

Obligatorisk standardbild.

Titta!! En riktig kokosnöt som man kan dricka ur!!! Jag trodde knappt dessa existerade förutom i filmer, men ack så fel jag hade! Nu kan jag sova lugnt eftersom jag har bildbevis! Jag drack dessutom typ 3-4 stycken såna här. Inte för att det smakar nåt speciellt egentligen, utan mest för den extremt exotiska känslan!

En av kvällarna tog vi en promenad och fotade längs stranden. Jag hade egentligen velat ta riktigt romantiska solnedgångs-bilder. Men himlen blev liksom disig och nästan helt vit på eftermiddagarna, så solen bleknade av även fast den lyste starkt.

 

Efter några dagar med saltbad och stark sol ser man ut som Ronja Rövardotter i håret.

Men bada i havet är ju svinkul så skit samma!

Här ser man att himlen har lite udda färg och solen är typ vit (runt klockan 17)

”VÄNTA JAG MÅSTE TA KORT HÄR FÖR FOLK DÄR HEMMA MÅSTE FATTA HUR GALET MYCKET SNÄCKOR DET FINNS HÄR!!” var en sak som jag sa upprepade gånger under resan. Sjukt mycket snäckor alltså. En av många saker jag älskar med havet!

 

 

 

 

Så. Imorgon kommer resten av bilderna med ännu mera strandliv, ödla, nätfiske och lite djungel!

 

 

Until next time!

 

Kommentera