Okategoriserade

Sommarplaner…

Bara ordet sommarplaner är som en knappt hörbar viskning bland tysta, grå februarigator.
Men något måste man ju planera, pandemin till trots, eller hur? Även om det bara blir en kort dagstur till något slott, eller en picknick vid sjön. Då har man åtminstone något att se fram emot!
Sommaren är ju trots allt det som ger livskraften åter för många av oss och även om den inte lär bli som den brukar, så får man försöka göra det mesta av den ändå.
Så… vad kan man göra då? Jag och Micke har planerat i ett par år att åka på roadtrip till Italien. Vi skulle egentligen ha åkt förra året (tji fick vi!) och det blir knappast av i år heller. Men roadtrips fungerar ju precis lika bra innanför Sveriges gränser, så det lutar åt att vi ger oss iväg till några historiska platser, likt den resa jag gjorde för några år sedan.
Om ni vill återuppleva den resan så finns inläggen Everywhere and back again här:
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4


När jag tänker tillbaka var faktiskt den resan en av de roligast jag gjort. Så att göra något liknande, och dessutom dela upplevelserna med min älskade Micke borde ju bli succé. Optimisten i mig träder således fram och börjar bläddra i Dick Harrisons Upplev Sveriges historia

Sweet summer, I’m coming for you!

Har ni några sommarplaner utstakade ännu? Det är ju alltid kul att höra hur andra tänker kring sommaren och vad man kan hitta på.
Törs ni planera något eller tänker ni ta saker och ting som de kommer?

Until next time!

Loading Likes...

Kommentera