Okategoriserade

Snart är du min…

…kanske. Troligtvis snart iallafall!
Jag pratar såklart om Nikons nya fullformatskamera som med all sannolikhet släpps till försäljning nu under hösten.
Skrev ju ett inlägg för ett par månader sedan om att jag ska köpa en ny kamera efter sommaren (lite spådam-varning där?), och hur motigt det än känns att erkänna det så är ju faktiskt sommaren över inom kort…
Eftersom jag köper typ allt i mitt liv kontant så gillar jag att tänka igenom och grotta ner mig i såna här lite större planerade inköp!

Och som med allt annat gällande de stora kameratillverkarna så är det väldigt mycket hyschpysch kring hela processen och man sitter liksom på nålar och bara väntar på en pytteliten antydan till vindpust som kanske möjligtvis avslöjar åtminstone liite av specifikationerna! Eller varför inte ett ungefärligt releasedatum??

Men det finns ju faktiskt en mängd entusiaster där ute förutom jag själv som är galet nyfikna. Egentligen har inte Nikon släppt så mycket officiell information gällande denna fullformatskamera mer än en teaser-video som säger att den kommer bli något utöver det vanliga…
Namnet blir iallafall D850 (fint!) och den ersätter D810 som börjar få några år på nacken nu. En stor del av hemlighetsmakeriet beror nog på just detta eftersom många Nikonanvändare förälskat sig i just D810, men nu är redo för en mindblowing uppgradering!

Hur som helst så är ett hett tips för den som är lika Svampbobig som jag angående detta att följa sidan nikonrumours.com. Det är precis vad det låter som – en seriös hemsida/blogg tillägnad alla typer av rykten och nyheter kring Nikons produkter och förehavanden. Även insiderinformation och läckta uppgifter och bilder läggs upp här! Vad jag vet finns även snarlika sidor för Canon, Pentax, med flera.

Den ”läckta” bilden finns på Nikonrumours hemsida. Med all sannolikhet är detta den autentiska D850. Vacker är hon!

 

 

Så, Nikon – bring it on please! Min plånbok är redo, min fritid är redo, min hälsa är redo, och min katt är redo. Let’s do this!

 

Until next time!

6 kommentarer

Kommentera