Historiska ting

Say yes to the dress!

Jag hade egentligen skriva ett humoristiskt inlägg idag om fula tavlor, men så fick jag veta att min nya klänning har kommit!
Och det är inte vilken klänning som helst, utan en irländsk/maid-inspirerad renässansklänning. Huur fin som helst!
Ett av mina populäraste inlägg här på bloggen är faktiskt inlägget med min medeltidsklänning, så jag tänkte  köra samma stuk och visa denna nya renässansklänning – osminkad och med flottigt hår, som sig bör!

 

Finns väl inget bättre än att hitta en vacker klänning inproppad i brevlådan en tisdagseftermiddag?

Underklänningen är något stor, men överklänningen har snörning både fram och bak så det går att reglera rätt bra!

Dock  är det lite knepigt att snöra på sig själv bak i ryggen.
Det är ju sånt som mammor ska göra på sina döttrar!

 

 

Until next time!

 

2 kommentarer

  • izumiii

    Jag måste fråga: vart hittar du dina klänningar?! Dem är så fina! Den här hoppas jag kommer användas hyffsat flitigt i sommar, den var superfin!! Flottigt hår eller inte, det var fina bilder på dig och klänningen tycker jag ändå! 😀

    • Emma

      Tusen tack! 😀 Jag hittar klänningar lite överallt, och denna har jag faktiskt hittat på eBay! Och jo jag kommer garanterat att använda den i sommar 🙂

Kommentera