Naturligt,  Okategoriserade

Raindrops keep falling on my head

Det verkar som att det kassa vädret har slagit till i hela landet senaste dagarna. Där jag bor har det varit snö/regn/snö/regn/snö/regn typ var tionde minut hur länge som helst känns det som! Det verkar som att våren tog avsked i mars och inte tänker återkomma förrän (kanske) nästa år.
Jag har velat gå ut och fota och balansera stenar i flera dagar, men det blir liksom inget av med det när man blir pisseblöt så fort man sticker ut näsan. Jag vet inte vad jag ska göra med all min överskottsenergi snart. Hittills har den fått utlopp genom dans i vardagsrummet och befängda mängder tékokande! Men jag är en sån som gärna spenderar så mycket tid som möjligt utomhus så länge vädret är samarbetsvilligt.
Dessutom är det Valborg på söndag och här i Uppsala är det årets högtid! (ifall någon missat det).
Detta blir sjätte året i rad som jag firar Valborg här, men i år blir det inget sittande i Ekonomikumparken som annars är standard.
6 plusgrader och överhängande risk för snö/regn gör att det känns mer lockande att sitta inne med en brasa och lyssna på julmusik.

Oh well, vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg mer än att klaga på vädret och kylan. Jag hoppas trots allt att ni alla står ut i aprilvädret, vart ni än är!

Här kommer iallafall en tröstbild på körsbärsträden i Kungsträdgården som jag tog i helgen när vi var ute och firade 30års-kalas för Jonas:

 

Until next time!

4 kommentarer

Kommentera