Okategoriserade

På obestämd tid

Hej vänner!

Ja, som ni kanske märkt så är jag inte särskilt aktiv här på min lilla blogg längre.
Jag har egentligen tänkt skriva ett inlägg för att liksom markera tydligt att jag antagligen inte kommer att blogga så mycket framöver heller.
Mest för att jag känner att plugget tar det mesta av min tid nu (men det är underbart kul!) och det är liksom där jag vill lägga allt mitt fokus.
Det är ju min genuina dröm, som jag skrivit om här, och bloggen är liksom, ja, lite av ett avslutat kapitel. Åtminstone inom överskådlig tid.

Att blogga och dela med mig av allt på sociala medier har ju egentligen aldrig varit nåt som kommer naturligt för mig. Jag ville mest ha ett tidsfördriv och nånstans att lägga upp alla bilder jag tagit! Sen att det medfört en massa positiva saker som fina kommentarer och läsare ser jag bara som en ära!

Men jag vill i alla fall vara ärlig med er och mot mig själv, för det är så här det ser ut i mitt liv. Jag kommer ju ändå plugga i minst 5 år på heltid (och tro’t eller ej men jäklar vad jag ser fram emot hela denna resa!),
Det tar dock emot alltför mycket att ”radera” bloggen, det vill jag inte göra. Nej, den får vara kvar här och ta upp sitt lilla hörn av cyberspace.
Men som sagt, förvänta er inga stordåd här på bloggen! 😉

Jag försöker dock vara något så när aktiv på min instagram, @emmalinet14om ni vill följa mig där. Jag gjorde den dock privat för att slippa alla konstiga spökkonton som följde mig… men det är bara att skicka förfrågan så godkänner jag! (om ni inte heter typ alfonso298347 eller like4like)

Vi ses när vi ses! Ta hand om er och varandra där ute! <3

6 kommentarer

 • Iza Palm

  Det är bra med fokus på plugget, tråkigt att du inte kommer blogga så mycket, men instagram finns ju 😉 Jag är ju lite flitig med att vara aktiv där.. Haha. Ibland blir jag nojjig att folk ska tröttna på det istället. Men, heja dig. Följ din dröm, gör det du ska och mår bra av. Vi (jag iaf), finns här i bakgrunden och på instagram 😀
  Ta hand om dig fining :*

  • Emma

   Haha nej men jag tröttnar i alla fall aldrig på din insta! <3 😀 Ska definitivt försöka bli mer aktiv där, det får bli mitt lilla projekt.. ^^ Och även om jag själv slutar blogga så kommer jag garanterat fortsätta läsa andras bloggar (din bland annat!) även om det kanske blir lite mer sporadiskt så där.. 🙂
   Kramar!

 • Karinas skolprojekt om lån och ekonomi i stort

  Nej va tråkigt OCH kul – hehe. Tråkigt att du inte ska blogga mer just nu då det är få bloggar jag har som bokmärken som är värda varje besök. Men KUL att du följer din dröm. Blir glad att du har kvar bloggen i alla fall. Och kanske uppdaterar den om några år eller så! Bokmärket blir kvar! 🙂 Och ja kommer absolut börja följa dig på IG. Måste döpa om mitt konto från likemeandilikeyou först bara haha. 😀 Ha det bäst!

  • Emma

   Haha åh men vad gulligt av dig! ^^ Och ja jag kommer väl att uppdatera bloggen någon gång ibland garanterat 🙂 ni måste ju få ta del av min tentaångest och sånt, haha! Ha det bäst du med 🙂

 • Wife of a Viking - från kråkbo till drömhus

  Men vilken underbar blogg du har!! Säger jag som också är historienörd och ÄLSKAR medeltiden och typ allt inom historia!! Har inte riktigt fått fram den sidan i min blogg ännu, men kommer mer och mer inta ett historiskt tema där. Det ska bli skojigt.

  Och vad sorgligt att du ska ta paus från din blogg som ju verkar så spännande! 🙁 Synd att jag inte hittade den tidigare. Men kanske kommer du tillbaka? 😀

  Men jag förstår dig. Plugget måste få ta sin tid och du behöver koncentrera dig på det. Lycka till! <3

  /Från en historienörd till en annan

  • Emma

   Åh tack! Kul att du gillar den! Och också är en historienörd haha ? jag måste erkänna att jag saknar bloggandet lite, så tanken är att jag ska ta tag i det nu under våren/försommaren, då jag förhoppningsvis har lite mer tid ? Det är ju trots allt väldigt kul att skriva och lägga ut bilder man tagit + att kika runt på andras bloggar! ?

Kommentera