Okategoriserade

Nytt bloggtema på gång!

Under helgen har jag tänkt att jag ska ändra utseendet lite här på bloggen!

Det blir egentligen inte värsta dramatiska förändringen, men jag har äntligen hittat ett bloggtema som jag tror kan bli riktigt bra! (Dessutom var temat på rea så jag tog det som ett tecken!)
Detta nya tema är mer flexibelt och man kan även anpassa storleken på bilderna i sin blogg betydligt bättre än det jag har idag!
Jag är ju relativt ny som bloggare så jag kör helt enkelt på metoden att testa mig fram tills det blir som jag tänkt. Även om det blir en hel del omvägar, googlande och svordomar längs vägen…
Ber därför om ursäkt på förhand för eventuella konstiga layouts eller mejl som uppstår i uppbyggnaden.

Imorgon ska jag ut och äta middag på en gammal fin restaurang här i Uppsala. Jag fyller nämligen år på måndag, så vi tänkte passa på att fira nu i helgen!
Tänkte därför försöka bli klar med layouten redan idag, men blir jag inte det så blir det senast på söndag, så håll till godo kära läsare! <3

Uppdatering: Efter X antal timmar börjar det se någorlunda städat ut nu på bloggen! Det är lite småfix kvar, bland annat att försöka få till en bättre mobilversion. Men annars är jag faktiskt rätt nöjd!

 

Until next time!

6 kommentarer

Kommentera