Okategoriserade

Nu bygger vi om!

Japp, nu ska jag ta tag i renoveringen av bloggen. Räknar med att det kommer ta en liten stund, men om allt går enligt planen så är bloggen tillbaks i ny skepnad senast ikväll! Så om saker och ting ser konstiga ut eller inte fungerar alls fram till dess så vet ni varför…

Under tiden kan ni iallafall underhålla er med ett av mina favoritavsnitt ur Sveriges Historia!
Enjoy (och wish me luck!)

 

 

Uppdatering:
Bytet av tema har gått relativt smärtfritt so far. Det viktigaste, nämligen bättre bilder och mobilvänlighet verkar ha gått igenom riktigt bra!
Det enda jag inte tycks få till är headern… Den vill nämligen inte synas där den ska synas, så jag tog bort den tills vidare.
Kanske rent av ska köra utan header..? Det blir kanske finare så, lite halvt minimalistiskt så där? Ska även ta en bättre presentationsbild vid tillfälle!
Vad tycker ni? Har jag missat nånting annat? Ser allt bra ut annars?
(Märkte också att kommentarfunktionen lagt sig inne på själva inläggen, så det blir ett litet extraklick där… men det överlever man nog!)

 

Uppdatering #2:

Nu har jag äntligen fått till headern i form av sliders som jag länge velat ha!
Dock ingen framgång på kommentarfält-fronten, och jag fick till svar av supporten att det inte går att ändra om man inte kan koda i CSS (vilket jag är rätt kass på) alternativt anställer en utvecklare som kan det… och det känns lite väl ambitiöst även för mig.
Så, vi får helt enkelt leva med att kommentarfunktionen ligger inne på inläggen istället för direkt under ”flödet” så att säga. Åtminstone tills jag känner för att byta tema igen, men det kan nog dröja lite. ^^

 

Until next time!

7 kommentarer

Kommentera