Historiska ting

Mera konstig konst från medeltiden

Har ni någon gång kommit på er själva med att googla på roliga saker, och så helt plötsligt får ni idén att skriva en bok om allt detta knas?
Inte jag heller.
Här kommer iallafall ännu ett inlägg om konst som (enligt min mening) gått fullständigt fel i ordets alla bemärkelser! (Läs förra inlägget här!)

Eftersom det förra inlägget handlade om djävular så kommer dagens avsnitt att handla om motsatsen, nämligen änglar.

Här har vi alltså tre extremfall av deltagare i America’s Next Top Model:
Till vänster står bitch-ängeln Josh med glorian på sned. Han har tagit till sig Tyras lektioner om dead arms och han har nu hittat en extremt avslappnad och naturlig pose. Bitch-Josh är högljudd och allmänt fab. Till höger sitter Michael som just vunnit veckans utmaning, men han har fortfarande svårt att komma in i gruppen eftersom han är så fruktansvärt blyg! (Något som bitchen Josh ser till att hugga på redan från dag ett…) Dessutom är Michael den enda av änglarna som inte ser ut som en brunstig hobbit på grönbete. Hans naturliga skönhet har tagit honom långt i tävlingen, men ska det räcka hela vägen..?
Sist, men definitivt inte minst, har vi underdogen Zeb som, förutom att han lider av överrörliga handleder, också har bestämt sig för att bli en sån där modell som faktiskt är smart! Zeb är nämligen utbildad botaniker i grunden och han tar alla chanser han får att blanda örtiga drinkar till de övriga deltagarna. Som botaniker vet Zeb självklart också att han har ett enormt övertag eftersom han lätt skulle kunna förgifta de andra med sina drycker och själv kamma hem hela vinsten! Det låter han dock bli eftersom han är en fair player, och dessutom kan han inte låta bli att känna att Michael sitter och analyserar hans varje rörelse in i minsta detalj.
Den där Michael alltså…

Vem vinner och vem försvinner i nästa avsnitt av Poorly Drawn Medieval Angels..?
Antagligen ingen eftersom religiösa motiv var skitpopulärt på medeltiden!

Bildkälla

 

Until next time!

5 kommentarer

Kommentera