Övernaturliga ting

För läskigt för att vara sant…?

Jag har gjort det igen!
Alltså hittat en video på youtube som jag lite halvt ångrar att jag tittade/lyssnade på… För det är egentligen ingen video på det sättet, utan en lista på 5 extremt läskiga och oförklarliga ljudinspelningar.
Självklart får man som alltid vara lite skeptisk till såna här virala paranormala grejer.
Men det finns faktiskt en sekvens i videon som kommer från kanalinnehavaren själv, eller hans snarare hans kompis…
Och jag måste erkänna att jag blev så där obehagligt tårögd av historien, som jag bara blir när jag tycker att nånting är riktigt skrämmande…

Jag ska inte spoila, ni får kolla själva (på egen risk!). Jag kan säga så mycket som så att det handlar om att hans kompis (som för övrigt beskrivs som väldigt skeptisk till det paranormala) hade en mardröm som på något oförklarligt sätt tog sig in i hans verkliga liv. Jag vet att det låter helskumt, men kolla på klippet och lyssna på inspelningen så förstår ni vad jag menar…

Just den biten börjar vid 3:33 minuter, men kolla gärna på hela om ni behöver lite mardrömsbränsle så här en torsdagskväll!

Verklighet eller fiktion… vad tror ni?

 

 

Until next time!

 

2 kommentarer

Kommentera