Okategoriserade

Jultips från sjukstugan

Tystnad är trevligt på sitt sett, men nu är det på tiden att jag bryter bloggtystnaden och lägger upp lite jultips och nyheter som jag haft turen att komma över!
En tråkig nyhet är till exempel att jag har varit djävulskt efter-resa-sjuk/snart-jul-sjuk senaste dagarna, och har därför inte orkat göra så mycket mer än att teckna på en ny tavla, sova, och kolla på film… All sjukdom har dessutom satt sig bara i halsen och öronen, så att t.ex. gäspa och nysa är rena tortyren! I kombination med min sedvanliga vintertrötthet så känns detta som en riktig nitlott eftersom jag tappar motivationen till det mesta. Lagom till jul också.

Lussekatten är lagom uppspelt inför jul…

Som tur är så är jag inte speciellt brydd i julen och har inte varit det på många år. Konstigt tycker säkert många, men jag tycker att det är väldigt skönt. Det där med julstress är nästan ett okänt tillstånd för mig. Jag blir mer stressad över om mjölken är slut hemma än att handla julklappar liksom.
Kanske beror det på att jag är i någon slags ”mellanålder” där jag inte är ett barn med tindrande ögon som får massor av julklappar, och jag har inga egna barn som jag kan ge julklappar till.
Jag är i jul-skärselden skulle man kanske kunna säga. But I like it! 

Men nog om det!
För nu måste jag tipsa om en låt som släpptes idag och som redan blivit spelad på repeat X antal gånger idag: Årets sista ljus med Anna Vild! Jag har följt henne ett tag nu och hon är verkligen i en klass för sig och har en alldeles magisk röst. Ett tips är därför att spana in hennes insta @annavild där hon lägger upp en hel del klipp med bland annat sång och vackra lockrop!

Ett annat tips är perfekt för er som liksom jag, är ute i sista stund vad gäller allt som hör julen till. Eller om ni är GoT-nördar. Eller både och:
Digitala julkort med Game of Thrones-motiv! Jag tyckte dessa var fantastiskt söta, och dessutom perfekta att bara maila iväg som en gullig julhälsning! Ett plus är ju att man kan vara säker på att dessa kommer fram i tid också, till skillnad från snigelpost…

Till sist vill jag önska er alla en fantastiskt God Jul! 
Själv har jag inhandlat den sista julklappen idag, och julen kommer att tillbringas med nära och kära som sig bör. Och såklart massor av julbord, för goddamnit jag älskar julbord!

 

Until next time!

 

4 kommentarer

Kommentera