Foto,  Naturligt

Här om natten…

…syntes återigen norrsken över Uppsala och stora delar av Sverige.
Även om det var typ det minst imponerande norrsken jag sett så var det faktiskt första gången jag fotade det!

Jag åkte en liten bit norr om stan, men alltså… norrskenet såg verkligen inte ut så här med blotta ögat. Det var mer som en strimma av lite upplyst himmel, men inte så mycket mer.

Oh well. Jag är ändå glad att jag checkat av fota norrsken nu. Det lär ju dock komma fler chanser eftersom solen ska vara i en väldigt aktiv fas nu under ett par år. Men de riktigt kraftiga norrskenen måste man nog betydligt längre norrut för att se, åtminstone med blotta ögat.
Nästa vecka åker vi till Åre och vem vet, kanske har vi tur med klart väder och kan se det lite bättre där!

Har ni sett skymten av norrskenet där ni bor?

16 kommentarer

Kommentera