Naturligt

Första maj med kniven i högsta hugg

Idag har jag varit lite trögstartad och kom inte ur sängen förrän vid 9-tiden, vilket är jäkligt sent för att vara jag.
Men vad gör väl det när vädret är så fantastiskt så man bara vill kasta sig ut på nya äventyr!
Första maj betyder demonstrationståg för vissa, men för mig betyder det dagen efter Valborg. Idag var det dessutom så pass varmt och strålande sol, så jag kunde inte göra annat än ge mig iväg på cykeln.
Men inte in mot stan, utan bort mot Kungshögarna i Gamla Uppsala, och min alldeles egna lilla oas av sten, gräs och träd.
Jag satt där ute i flera timmar och bara njöt av den friska luften och vinden som ven i träden. Jag ogillar att tälta, men om jag skulle vara tvungen att bo i tält på någonstans så skulle det vara en av få platser där det skulle kännas bra!

Att kunna sitta och balansera stenar igen utan att frysa rumpan av sig är guld!

Passade även på att göra ett försök till att tälja en träfigur…

…och här är resultatet typ 20 minuter senare. Jag vet inte riktigt om jag är nöjd eller rädd. Jag tycker den liknar en voodoo-psykomördare litegrann?

To be continued…

Until next time!

 

4 kommentarer

Kommentera