Foto,  Naturligt,  Okategoriserade

Ett stjärnfall, en önskan…

Här om kvällen var det återigen stjärnklart ute. Åkte ut en kort vända med kameran och insåg att det faktiskt är ganska behagligt ute på kvällarna just nu. Om än lite blåsigt så verkar den där isande kylan vara förbi för denna gång.
Och efter att ha tagit några bilder såg jag att jag fångat ett fint stjärnfall på bild. Givetvis missade jag det med blotta ögat eftersom jag var fullt upptagen med att hålla utkik efter vildsvinTack kameran! <3
Jag vet inte om det gills när bara kameran såg detta stjärnfall, men jag önskade ändå att krig och elände får ett slut någon gång. Det kändes nästan lite surrealistiskt att stå där och blicka upp mot den eviga stjärnhimlen i den tysta natten, samtidigt som ett krig rasar på kontinenten.
Men vad ska stjärnorna göra åt den saken..? Ingenting.

Igår började jag förresten jobba igen! Det kändes kul att träffa kollegorna igen och vi har även ett helt nybyggt campus intill det gamla, som tydligen ska omvandlas till ett gymnasium. Så på sätt och vis har jag börjat på ett ”nytt” jobb, haha.
Ett tag trodde jag det skulle kännas skitjobbigt att börja jobba efter dels en lång tjänstledighet och dels utmattningen. Men de senaste veckorna har jag liksom börjat bli ”mig själv” igen på ett sätt som jag nästan blev lite häpen över. Energin är tillbaka, styrkan är tillbaka och framtidsutsikterna känns ljusa. Vi har mycket roligt att se fram emot både detta år och nästa. Det känns bra kort och gott. Och lite smått overkligt att jag ändå återhämtat mig så pass snabbt när jag knappt orkade gå en promenad för tre-fyra månader sedan. Min terapeut tror att det beror på att jag bromsade i tid och jag är nog benägen att hålla med. Ett tydligt bevis för vikten av att lyssna på både kroppen och huvudet. Sätta stopp för sig själv.

Hoppas ni får en fin vecka! <3

18 kommentarer

Kommentera