Foto,  Historiska ting,  Okategoriserade

En fredag, en flashback

När jag rotade runt lite bland mina gamla hårddisk-bilder här om dagen så kom jag på att jag faktiskt har en mapp med bilder från när jag var liten! Givetvis inte digitala högupplösta bilder dock. Eller jo, de är väl digitala så till vida att jag tagit kort på bilderna och lagt in på datorn.
Det är lite skoj att tänka tillbaka på tiden när man bara hade en analog kamera att fota med. Och man hade ingen aning om hur bilderna skulle bli, utan man kunde bara hoppas på det bästa när man skickade iväg den där filmrullen för framkallning…

Iallafall, i äkta flashback friday-anda kommer här ett litet smakprov på Emmaline i åldrarna cirka 2-6 år!

Här är jag på min nya wheelie! Bilden är tagen på vår gata i Sala.
Vi bodde där tills jag var runt 4 år, sen flyttade vi till huset på landet utanför Norberg.

Jag började dansa i tidig ålder! Här rockade jag förmodligen loss till Absolute Music 1 eller nåt annat svängigt album!

Jag och pappa i matchande jeans-outfits á la tidigt 90-tal.

Blev tidigt en skogsmulle! Oklart vad det är jag plockat här dock, möjligtvis en blomma eller en kantarell.

En midsommarnattsdröm.
Jag minns att jag tyckte vår gård utanför Norberg var helt enorm, och jag och brorsan brukade skrämma upp varandra med läskiga historier om spöken och skuggmän som bodde i skogarna runtom!

Var inte jätteexhalterad inför julen… ungefär som nu alltså.

Justja! Vi hade 2 marsvin som hette Pepsi och Kurre. Väldigt söta, men högljudda.

Den här bilden gjorde jag här om året, lite som ett skämt för att visa att min klädstil inte hade förändrats mycket på 25 år…

Lite mysigt är det ändå med såna här flashback och nostalgigrejer! Det är svårt på nåt sätt att tänka att man har varit så där liten, fast samtidigt så minns jag flera av tillfällena då bilderna är tagna. Time flies indeed!

 

Önskar er alla en riktigt fin fredag och en trevlig helg!

 

Until next time!

4 kommentarer

Kommentera