Historiska ting

En annan typ av historia!

I’m back!

Jag vet att det har varit lite tyst här på bloggen i veckan, men det har sin förklaring:
Jag har nämligen fått uppleva en händelse som jag väntat på i snart 20 år – att få se Guns ’n’ Roses live!
GnR är mitt absoluta favoritband ever, alla kategorier. Men som vissa kanske vet så gick bandet skilda vägar 1996, och visade inga tecken på att någonsin återförenas igen. Så förra året hände det otroliga – en turné tog fart med namnet Not in this Lifetime Tour. Namnet syftade på att det är något som inte skulle ske i denna livstid… men det gör det!
Även om två av originalmedlemmarna inte hänger med på turnén, så är det ändå helt klart historia att Axl, Slash och Duff ställer sig på scen tillsammans igen och framför sin odödliga rock’n’roll.

Och dra åt h*lv*te vad bra dom gör det!

Jag kan fortfarande inte smälta att detta har hänt, (det kommer kanske ta typ 20 år) men nu har iallafall en dröm gått i uppfyllelse för min del.

Därav den dåliga uppdateringen på bloggen!
Dessutom var jag på möhippa i helgen och det tar ju en del på krafterna…
Här kommer iallafall ett gäng halvdana mobilbilder från spelningen på Friends Arena. Jag går sällan på konsert, men när jag väl gör det så försöker jag att ge järnet och sjunga mig hes istället för att snapchata och shit som ändå ingen vill se.

 

Slash är en snubbe som är duktig på gitarr

Japp, där är legenderna!

Axl tog på sig en tröja med en kattunge mellan varven. Respekt!
Han kan sjunga på elitnivå fortfarande också

Konfetti och fyrverkerier i slutet, som det ska va!

24 år senare.
(Den gula biljetten är min mammas från senast GnR var i Sverige)

 

 

Until next time!

6 kommentarer

Kommentera