Naturligt,  Okategoriserade

Earth Hour som en gudinna

Då var det dags för årets Earth Hour!
Jag har hängt med i denna manifestation sedan starten och varit medlem i WWF i många år,  men jag har egentligen aldrig gjort något speciellt, förutom att släcka ner allt vad lampor och skärmar heter…
Men i år tänkte jag att jag skulle slå på stort, tända några extra ljus och vara extra medveten medan jag yogar och mediterar.
Earth Hour är ju egentligen ”bara” en manifestation mot klimathotet som sker varje år över hela världen.
Men inte desto mindre är den viktig! Klimatarbetet måste dock ske på betydligt högre politisk nivå för att det ska ha någon verklig effekt…

Jag kände dock att denna kväll är en perfekt tid att bara meditera och reflektera över livet, världen, ja vad man nu vill!
Så jag tände min lilla ring av eld som khaleesi i Game of Thrones och satte mig där en stund – orörlig och försjunken i tankar…

Brukar ni fira Earth Hour på något speciellt sätt?

 

 

Sally var först skeptisk mot alla dessa ljus, men hon blev snabbt fångad och hypnotiserad av eldens magi!

 

 

Until next time!

2 kommentarer

  • John

    Nuförtiden är det något ”speciellt” varenda dag, och det kommersiella står för den största delen. men det gör att jag inte lägger märke till, eller bryr mig om dessa ”speciella” dagar, och tyvärr så blir det också att man missar dessa riktigt speciella dagarna som Earth Hour.

    • Emma

      Ja tyvärr är det så med många dagar numera… Earth Hour är ju dock ingen kommersiell ”högtid”, utan mer en aktiverande manifestation! 🙂

Kommentera