Okategoriserade

Det eviga kretsloppet

Inlägg i samarbete med Refurbly

Jag har återigen fått nöjet att samarbeta med Refurbly och denna gång passade det så fint att ha just återvinning och återanvändning i åtanke när jag var ute. Där jag bor ligger naturen just nu i stilla väntan på våren. Det känns liksom i luften även om det bara är februari. Men isarna har så smått börjat spricka här och där, fjolårets vass och kaveldun gungar i vinden och fåglarna är i full fart med att planera och bygga sommarens boplatser.
Snart nog ska allt börja om igen så som det alltid gjort.

Att återvinna är ju också ett kretslopp i ordets rätta bemärkelse och genom Refurbly kan vi alla vara med och bidra till en mer hållbar konsumtion av mobiltelefoner. Att tillverka en mobil är ju trots allt en stor belastning på miljön (en mobils tillverkning ger upphov till 86 kilo avfall!), men med Refurbly kan vi bidra till att telefonerna får ett extra varv i kretsloppet och därmed spara både pengar och jordens resurser.

Så går ni i tankarna att införskaffa en ny mobil kan Refurbly vara precis det ni behöver. Telefonerna har alltid 2 års garanti och minst 85% batterikapacitet, så att man som kund kan känna sig trygg med sitt köp.
Koden EMBLAS ger dessutom 250 kronor rabatt vid köp av valfri renoverad mobil.

Önskar er alla ett fint veckoslut! <3

6 kommentarer

Kommentera