Foto,  Naturligt

Den skiftande tiden

Hej vänner!

Hur har ni det bland höstvindarna? Själv har jag njutit till fullo av den friska luften idag. Det har nämligen varit fullt upp på pluggfronten den senaste veckan, så jag längtade verkligen ut lite extra! Jag vill förresten passa på att tacka för allt stöd och pepp på förra inlägget, det uppskattas verkligen och det fick mig att känna att allt inte behöver vara kört, bara för att det känns så i stunden… Så tack! <3

Den här veckan har jag gjort en del framsteg på det personliga planet. Har börjat med meditation igen vilket redan har börjat ge resultat. Känner mig inte alls så spänd som jag gjorde innan, och jag tänker liksom aktivt på att ta det lite piano och försöka se fördelar i saker snarare än nackdelar.
Jag har även :
– Lärt mig hur man spänner åt en handbroms på cykeln (eftersom jag är en snål student numera så envisas jag med att försöka fixa allting själv istället för att lämna in).
– Insett (för 102984e gången) att väderprognoser inte är att lita på.
Inte lärt mig att jag jämt blir för varm när jag ska ut någonstans och således inte behöver ha så mycket kläder på mig. Jag vet inte vad det beror på! Jag fryser i princip aldrig, även med lite kläder, men ändå klär jag på mig redo för polarexpedition… Det slutar alltid med att jag sitter på cykeln eller i bilen och muttrar och svär medan jag klär av mig i farten. Behöver kanske en meditation för lagom klädsel..?

Anyway! Här kommer en höstbildbomb från dagens utflykt.

Utflykten gick till en annan del av naturreservatet Morga.
Tepaus!
Ja väderprognosen sa inget om solsken, men titta här!
Man kanske skulle ta sig ett dopp?” tänkte jag inte här.
Varning för jättestor tjur! Han brydde sig dock inte nämnvärt om migLite Ferdinand-känsla typ.
”Här ligger jag på en före detta sjöbotten” tänkte jag faktiskt här.
För övrigt var utsikten inte dålig från den enorma stenbumlingen.
Ungefär här insåg jag också att mina älskade kängor som jag köpte i Argentina för 10 år sedan börjar sjunga på sista versen. Sulan är snart helt blank, vilket inte är så praktiskt när man dumdristigt ska klättra bland hala stenar…
När jag började strutta hemåt kom faktiskt solen fram på allvar.
Höstfärger i solen och tistlar som glänser. Svårslaget!
Som hämtat från Fylke!

Önskar er alla en fortsatt fin vecka!

8 kommentarer

Kommentera