Okategoriserade

Episka ögonblick

Varning för filmnörderi!
Nejdå. Men igår satt jag och slötittade lite på youtube och inte helt oväntat glider man ju gärna in på allt mer random videor ju längre man sitter med youtube… I detta fall hade jag snöat in mig på episka filmmoment. Ni vet sådana ögonblick som liksom etsat sig fast i både ljud-och bildminnet och som man kommer tillbaka till om och om igen för att man vill uppleva episkheten på nytt. Men det blir aldrig riktigt samma sak som första gången man såg det.
Hur som helst tänkte jag i alla fall dela med mig av några av mina absoluta favoritögonblick från filmvärlden:

GladiatorNär Maximus avslöjar för Commodus vem han egentligen är:

Sagan om konungens återkomst – ”For Frodo”:

Avengers: EndgameCaptain America lyfter Mjolnir och ger Thanos på käften:

KingsmanGalahad i kyrkan (OBS! Brutal scen!):

Da Vinci kodenLangdon inser var den heliga Graalen befinner sig:

Sagan om de två tornenGandalf anländer med Éomer till Helms Deep:

Har ni några sådana där riktiga älsklingsögonblick från någon film (eller serie) som ni liksom inte kan tröttna på? Eller det kanske bara är jag som gillar upprepning..? Haha ^^

Önskar er alla en fortsatt fin vecka!

20 kommentarer

Kommentera