Naturligt

Balansera mera!

Idag har jag spenderat i stort sett hela morgonen och förmiddagen ute.
Katten väckte mig genom att jama högljutt vid sjutiden. Egentligen så vill hon ingenting, hon vill bara att jag ska gå upp och börja dagen liksom…
Tack för att du har pli på mig, katt!
Som tur är så är jag ändå en sån där person som inte kan sova när solen har gått upp. Jag vaknar liksom naturligt av ljuset, vilket i och för sig är rätt skönt!
Tanken var ändå att jag skulle gå ut för att se om man kan börja sava björk snart här i Uppis! Eftersom det har varit omkring 5-10 plusgrader här senaste tiden så borde det vara dags snart. Dock så verkar inte tjälen i marken ha släppt riktigt än, så det blir att vänta någon vecka till…
Förutsatt att det inte kommer ytterligare en käftsmäll med snöstorm och minusgrader som det kan göra ibland den här tiden på året!

Eftersom det är relativt ”varmt” ute nu också, så passade jag på att samla ihop lite stenar för att balansera.
Ändå sen jag var liten har jag älskat att leka med stenar och bygga stenfigurer. Det är ett bra sätt att rensa tankarna samtidigt som man utmanar sig själv!

Rasar det aldrig? brukar folk fråga.
Jodå, hela tiden! 

Men det är nog det jag gillar med att balansera stenar. Efter X antal misslyckanden så lyckas man till slut med det omöjliga!

Ofta är det dock enklare än man tror. Det handlar egentligen bara om teknik och en gnutta tålamod…

Flyttfåglarna återvänder! 

 

 

 

Until next time!

8 kommentarer

Kommentera