Foto,  Naturligt

Att tävla mot det mörka ljuset

Idag har vädret varit alldeles spektakulärt på alla sätt! Vid lunch tog jag en lång promenad, och det kändes nästan som vår i luften.
När det är så fint så finns heller ingen ursäkt att inte masa sig ut och fota, vilket jag också gjorde ikväll!
Underbart med ljuset i solnedgången tänkte jag medans jag cyklade, men tji fick jag eftersom solen typ redan gått och lagt sig när jag kom fram.
Hur kan det gå så fort?!
Vi snackar en marginal på max 20 minuter, där det var strålande dagsljus när jag begav mig, och tradigt kvällsmörker när jag kom fram…
Nåja, jag hann iallafall få några bilder innan vårt nordiska mörker återigen gjorde entré.

Höstfärgerna är inte så pjåkiga trots allt!

 

Jag tror personligen att människan är menad att gå i ide den här tiden på året… Har aldrig varit något fan av mörker överlag, men när det blir så påtagligt hur ljuset trängs undan snabbare och snabbare på kvällarna, så känns det som att man verkligen behöver så mycket ljus det bara går! Dagsljus alltså.
På återseende, sol!

 

Until next time!

4 kommentarer

 • iza

  Det går sjukt fort nu.. Det märks, framför allt såhär högt upp…! Det är ganska mörkt vid halv sju/sju nu för tiden. haha. Solen går ner runt 17.30 ish just nu. Helt insane, men ack. De stjärnklara nätterna blir så härliga då. <3

  • Emma

   Jaa helt galet, men det är bara att acceptera det I guess… Och ja, de mörkare tiderna har sin charm, men då får det gärna vara snö också! ^^

 • jenny

  Fina bilder!
  Och kan inte annat än hålla med om det med att gå i ide… Känns så onaturligt att gå upp mitt i natten (känns det ju som) och gå till jobbet! ;(

Kommentera