Okategoriserade

Året avslutas med locklåt och eldpilar

År 2016 har varit ett av de mest ambivalenta under min livstid iallafall. På ett personligt plan har jag verkligen älskat det här året! Men det har hänt så otroligt mycket negativa saker ute i världen under året och jag vet liksom inte vad jag ska dra för slutsatser av 2016. Men det kanske är lika bra egentligen, imorgon är en helt vanlig söndag. Kalendern kommer att visa 2017, men livet fortsätter som vanligt, iallafall för min del.
Jag har inga nyårslöften eftersom jag ogillar att lova saker, både till mig själv och andra. Mina förhoppningar för 2017 är dock att vi ska slippa se så mycket terrordåd och ondska i världen, färre avlidna artister och skådespelare, samt stadigare årstider.
Är det för mycket begärt?
Antagligen.
Men jag försöker alltid att hålla mitt positiva lynne uppe, och 2016 har inneburit en hel del solsken i mitt liv; jag lämnade Stockholm för att återvända till mitt älskade Uppsala, fick nytt jobb, startade en blogg (yaay!), besegrade mitt livs första influensa och lunginflammation samtidigt, sålde min TV (livet är underbart utan TV, men jag saknar att spela PS3 ibland), och mycket annat!
Jag är helt redo för det nya året och jag försöker att inte planera alltför mycket. En dag i taget!

I april firade jag min 25-års dag på Torneträsk i nordligaste Lappland. Här har jag spenderat många somrar och vintrar… Lappland är mitt andra hem!

Det enda jag vet är att jag, om allt går som det ska, kommer att få uppleva en dröm jag haft i typ 20 år – att se Guns’n’Roses live! Jag har biljetterna i en träkista här hemma, men jag kan nog inte riktigt greppa det ändå. Inte förrän den dagen verkligen är här. Om ens då! Vilken jävla grej, blir helt skakis när jag tänker på det! Definitivt en historisk händelse!
Håller bara tummarna för att de inte knarkar eller super ihjäl sig nu innan sommaren…

Mitt nyårsfirande kommer att bli lite udda, men relativt lugnt. Det blir middag med pojkvän och vänner, sedan ska vi bege oss till Gamla Uppsala och skjuta eldpilar vikingstyle istället för fyrverkerier. Jag ska sjunga locklåt som jag brukade göra när jag växte upp (en slags sång för att kalla hem boskap som går lös, även kallat kulning).

Med detta vill jag önska er alla ett riktigt gott slut och ett Gott nytt år, var ni än är! <3

 

 

Until next time!

2 kommentarer

Kommentera