Som få säkert har missat har det varit extremt varmt idag – underbart!
Vad kan väl passa bättre då än att dra på sig svarta kläder och vinterkängor och dra ner på stan och fota? Jag är en sån som fryser ganska lätt, så jag tänkte att det var lagom med den utstyrseln jag hade på mig + jacka. Tji fick jag! Det blev sjukt varmt och jag blev tvungen att ta av mig skorna och gå barfota ett tag…
Anledningen till att jag hade denna outfit var dock inte att jag är knäpp, utan för ett litet fotoprojekt som jag har tänkt på ett tag. Tanken var att ta lite bilder på “gatan” här i Uppsala som omväxling mot mina historia- och naturfoton. I och för sig är ju typ alla gator i Uppsala historiska i någon mån, men you get the idea!
Det blev rätt bra om jag får säga det själv!

Belöningen fick bli årets första mjukglass nere på stan – också rätt underbart! (Jag är nämligen inget fan av glass och äter det bara max 3 gånger om året och BARA om det är minst 20-25 grader varmt.)

Hoppas att ni har haft en underbar dag i sommarvärmen!

När fotsvetten blir för mycket får man faktiskt ta av sig kängorna!

Much better!

Övar på min streetsmartness

Fulla studenter ohoj!

Såg även årets första ladybug. Tog ett tag innan jag kom på vad den heter på svenska.
Vem kom förresten på ordet nyckelpiga? Man borde ju ha översatt direkt till “daminsekt” istället!

 

 

 

Until next time!

Loading Likes...