Jag håller på att titta efter en ny kamera (ja, en Nikon!) som jag tänkt köpa efter sommaren. Vet inte hur många slagningar jag hittills gjort på Google, tittat på samples, objektiv, jämfört hit, funderat dit… och jag är ännu inte helt klar över vad jag vill ha, så det lär bli betydligt fler små “undersökningar”.
Vem vet, Nikon kanske bestämmer sig för att uppgradera nån av sina kameror under sommaren, och då måste man ju ta ställning till det liksom. Dagens i-landsproblem! 
Man skäms ju nästan lite, och det är ju inga små summor det handlar om heller.
Mitt i allt så hittade jag iallafall en video på youtube som jag tyckte var riktigt vacker – “Nikon in Space”. En satellit har fotat en timelapse på sin färd runt planeten och resultatet blev riktigt imponerande måste jag säga!
And the research continues…

 

 

Until next time!

 

Loading Likes...