Ibland börjar man göra en sak som slutar med att man gör något helt annat. Detta hände mig till exempel senast nyss när jag tänkte att jag skulle städa upp lite i mina garderober. I en av garderoberna hittade jag en bortglömd skatt i form av min portfolie från grundskolan!
Denna portfolie innehåller det mesta jag har gjort i form av skolarbeten från årskurs 1-9.
Nu var det ju rätt längesen jag gick i grundskolan, men det kanske är fler av er som känner igen konceptet med portfolien?
Hur som helst så tyckte jag det var skitkul att bläddra igenom denna. Varför städa garderober när man kan ägna sig åt en hardcore nostalgitripp istället?
Det roligaste är nämligen att mitt sätt att skriva knappt har förändrats alls på 10-15 år. Min kärlek för skrivande och sarkastiska texter har alltid funnits med, och portfolien innehåller flera av mina mästerverk i form av sagor och noveller! Tänkte att jag ska lägga upp några av dem här i bloggen vid tillfälle.
Den värsta formen av högmod är väl att skratta åt sina egna skämt… men jag måste erkänna att jag garvade rejält åt några av texterna jag skrivit. Inte undra på att jag var klassens clown under typ hela min uppväxt. (Idag är jag bara husets clown, men det funkar det också)

The Holy Bible of Sarcasm and Knowitall

“Ett vidare djup är svårt att hitta men jag tycker att språket är fint och lätt att förstå”
… jomän! Om inte det här är den mest diplomatiska tolkningen av Bellman som någonsin gjorts så hoppar jag i sjön!

Kärlek!
Antikens Egypten är ett ämne som jag aldrig tröttnat på.
Jag minns att jag satt och tittade på en hemsida som hette “Annes Egypten” när jag gick i fyran. Detta var på den tiden när antalet hemsidor på internet fortfarande var rätt begränsat och det tog en kvart att ladda varje sida. Worth it!

Jag kunde måla halvdant med vattenfärg också!

Hade tydligen förträngt att jag hade MVG i sexualkunskap.

Until next time!

Loading Likes...