Senaste tiden har jag inte varit ute och fotat så mycket som jag egentligen vill. Jag går lite på halvfart just nu eftersom jag inte riktigt kommit in i hösttermins-tänket ännu. Sommarkänslan envisar sig kvar, även fast det bara är 7 grader på morgonen när jag går upp!

Dessutom ska jag beställa en ny kamera denna vecka, och jag har nån dum tankespärr att jag inte kan hålla på och använda min gamla kamera eftersom den nya kommer snart… fast den gamla funkar liksom felfritt!

Oh well, som tur är har jag även en hyfsad mobilkamera som åker upp så fort min katt gör nånting roligt/konstigt/gulligt/normalt!

Så jag tänkte tillägna detta inlägg åt mitt kära pälsbarn, med bilder som jag tagit på henne senaste veckorna. Internet är ju trots allt till för att dela kattbilder och kattvideos.
Enjoy!

 

Kan man vara så här söt?
Tydligen!

Här är vi nyvakna en tidig morgon och ska kolla på säsongspremiären av Game of Thrones

Katter tycker om att sova i märkliga ställningar…
T.ex. denna nackspärrsfrämjande position!

6 kilo tung är denna bautakatt!


“AAAHH!”
Ibland gäspar Sally medans hon jamar och detta ger ett jätteroligt/gulligt ljud som jag aldrig hinner med att filma!


På äventyr i rabatten


Läsa böcker om Marie Antoinette och Axel von Fersen är aja-baja tycker katten

Men när crazy-cat-lady tar fram torkat renkött från Lappland så betyder det fest!

Until next time!

 

Loading Likes...