Dags för ytterligare ett litet avbrott i Väsen och Varelser för att i stället titta på ett ganska tragiskt, men samtidigt spännande ämne!

Folk som försvinner är ju nämligen inte det mest muntra av saker som händer här i världen… Och ännu märkligare är det när avlidna människor dyker upp på helt avskrädes platser!
Framförallt när det absolut inte finns någon rimlig förklaring till varför. Även om personerna i denna videon inte är försvunna i den bemärkelsen, så vill jag ändå påstå att de är försvunna eftersom ingen verkar vilja kännas vid dem när man hittar deras kroppar.
Finns inga anhöriga? Vänner, kollegor? Någon som åtminstone har sett personen någon gång??
Nej, dessa personer verkar liksom vara anonyma karaktärer som blivit placerade på platser under märkliga och tragiska omständigheter, utan att ge någon antydan om vilka de är eller var…
Många gånger tar spåren också tvärt slut efter vad som ibland är flera år av utredningar.
Vissa av dessa cold-cases är 50-60 år gamla, men fortfarande öppna för tips och ledtrådar som kanske kan bidra till att man kan klara upp fallen. Eller åtminstone ge de drabbade någon form av frid…

Vad tror ni om såna här fall? Borde man utreda in i all oändlighet? Har ni några spekulationer om varför ingen på hela planeten tycks känna igen personerna, trots alla försök att sprida informationen?

Jag tror att det kan finnas flera förklaringar, men samtidigt så blir man så himla frustrerad! Speciellt mannen i fall nummer 2 i denna video tycker jag är extremt mystisk…?
Intriguing! 

 

 

 

 

Imorgon och på fredag kommer jag att befinna mig i Stockholm på utbildning, så jag är osäker på hur mycket jag kommer hinna blogga dessa dagar (troligen inte alls)…
I annat fall är jag tillbaka till helgen igen med nya spännande väsen och farhågor (och dessutom en intressant artikel som jag måste klyva!), så håll till godo så här i vårens gryning!

 

Until next time!

Loading Likes...